Mopiano - Love Is A Trap

Ja, da! Mere musik fra Mopiano! Efter den forrige udgivelse, "Cold", blev vi virkelig opmærksomme på Mopianos talent, og i dag har han udgivet endnu en sang, der bekræfter vores forventninger.

Dette er en artist, som det bliver spændende at følge med i fremtiden! Med sin nye sang, "Love Is A Trap", fanger han os fra første tone. Det er en minimalistisk sang, men stadig legende og fængende. Nogle gange er det enkle lige så kraftfuldt som det komplekse, og dette er helt klart et af de tilfælde

puls. anbefaler på det kraftigste!

ozzy - Visner

Er det okay kun at være et helt menneske halvdelen af året?

"Visner" udspringer af frygten for vinteren og den depression, der kan følge med. Man ønsker at flyve frit som på en frisk sommerdag, men ender med, at tankerne tager over og efterlader én i stilstand med sit eget negative selskab. Med et strejf af håb udtrykker han behovet for at forberede sig bedre til næste år - måske bliver det ikke så slemt?

puls. anbefaler på det kraftigste! 

Jessie Ka - Miss Independent

Jessie Kas nyeste sang, "Miss Independent", rammer præcis den rette stemning.

Det er en behagelig pop-sang med flere imponerende elementer. Teksten griber også hjertet og får lytteren til at føle de samme følelser, som Jessie Ka udtrykker. Hendes formidlingsevne er virkelig bemærkelsesværdig, og man bliver fanget helt fra starten. Selv med en simpel produktion formår sangen at ramme plet på flere niveauer.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Bogfinkekevej - Ånden I Glasset

Bogfinkekevej serverer os en moderne old-school sang med "Ånden I Glasset".

Med sin kraftfulde rap og et pop/rnb-inspireret omkvæd, er det umuligt ikke at elske det. "Ånden I Glasset" er taget fra det friske album "Længe Fin", som er fyldt med fantastisk musik. Det er altid en glæde at lytte til en kunstner, der byder på både kvalitet og kreativitet, og Bogfinkekevej skuffer bestemt ikke på den frontpuls. anbefaler på det kraftigste!

Søren Torpegaard Lund - De ting jeg hvisker

Er man lidt ekstra svag for pop-sange med akustisk guitar? Jeg tror svaret er ja. I hvert fald har Søren Torpegaard Lund perfektioneret dette med sin nye sang "De ting jeg hvisker".

Med en skøn og behagelig start på sangen følger der en kraftfuld refæn fyldt med lidenskab. Hjertesorgen er næsten til at tage og føle på, og hvem elsker ikke følsom musik? Med legende akkorder og en fængende melodi er dette en sang, der straks finder vej til favoritlisten.

puls. anbefaler på det kraftigste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.