KEDDE udgiver "Når du tager hjem fra mig"

KEDDE's "Når du tager hjem, fra mig" er en hjertevarmende sang om at sige farvel på den bedst mulige måde.

Med sin bløde stemme og subtile instrumentering formår KEDDE at fange den bittersøde følelse af afsked. Sangen skaber et øjeblik af eftertænksomhed og refleksion, mens den samtidig udsender en varmende følelse af håb og trøst.

puls. anbefaler på det kraftigste! 

Aperly High - Push and Pull

Aperly Highs "Push and Pull" bringer en energisk og dansabel stemning, der får dig til at glemme dine bekymringer og bare lade dig rive med.

Med sin funky baslinje, fængende hooks og sprudlende vokal leverer Aperly High en moderne popperle, der er umulig at stå stille til. Sangen er en hyldest til livets uforudsigelighed og minder os om at omfavne forandringer med åbne arme.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Hjerteflimmer" og albummet fra Dusin

Dusins "Hjerteflimmer", som de udgav sammen med deres seneste album "Fra Dagen Er Gået", er en følsom og smukt arrangeret sang, der indfanger hjertets varme og ømhed.

Med sine blide akkorder, luftige harmonier og poetiske tekster skaber Dusin en atmosfære af intimitet og inderlighed. "Hjerteflimmer" er en påmindelse om den skønhed, der findes i de små øjeblikke, og evnen til at føle sig forbundet med andre.

puls. anbefaler på det kraftigste!

"Norwegain Airlines" fra Sofie1998

Sofie1998s "Norwegian Airlines" er en musikalsk rejse fyldt med drømmende melodier og en følelse af eventyr.

Med sine luftige synth-arrangementer, smidige beats og drømmende vokal fører Sofie1998 os gennem et landskab af uendelige muligheder og ukendte destinationer. Sangen er som en flyvetur ind i det ukendte, hvor fantasien får frit løb, og alt er muligt.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Aggressiv længsel efter en bilulykke

Apopheniacs "Crash" er en kraftfuld og energisk sang, der river dig med fra første tone.

Det København-baserede indie rockband, Apopheniac, udgiver deres single kaldet "Crash". En sang om aggressiv længsel efter en bilulykke. Singlen er en frontløber for bandets debut-EP 'The Swallows', som vil være tilgængelig senere på året.

puls. anbefaler på det kraftigste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.