Micky Skeel vil være med til at danse

.. men han skal slå dansegulvet ihjel for at danse med hende.

Kærlighed er ikke noget for hende. I aften danser og synger hun kun for sig selv. Micky Skeel kan kun få lov at være med, hvis han "Slår Dansegulvet Ihjel". Hans nye single er en smuk og fængende akustisk sang.

puls. anbefaler på det kraftigste! 

En sang til dansegulvet

Elsked udgiver den dansevenlige single "Ozon".

Elskeds nye sang er en dansegulvhit. "Ozon" vil helt sikkert finne vejen til mange dansegulve denne sommeren. Sangens drop kalder efter de blinkende lys på klubben.

puls. anbefaler på det kraftigste!

JuWehl kan ikke styre sin puls

JuWehl har lavet en puls-anthem. Eller, hans nye single hedder i hvert fald "Puls"

Har du nogensinde haft problemer med at kontrollere din puls, når du er sammen med en særlig person? Det har JuWehl i sin nye sang, "Puls". Et turbulent forhold gør, at han ikke kan styre sine følelser. Den (meget) fængende popsang vil sandsynligvis finde vej til mange spillelister denne sommer.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Østen udgiver "Når Du Rører Ved Mig"

Østen udgiver i dag sin anden single og beviser, at han er en musiker, man skal holde øje med.

Østens anden udgivelse, "Når Du Rører Ved Mig", er en smuk sang. Sangen har et dynamisk og akustisk lydbillede. Strygeinstrumenterne og koret gør denne sang særlig. Vi glæder os til at høre mere.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Roskilde-aktuelle Kingtommi udgiver ny sang

Roskilde-aktuelle Kingtommi udgiver sangen "Haven".

Kingtommi, som er på programmet til Roskilde-festivalen, udgiver sin første sang i 2024. Med "Haven" præsenterer han en fængende indie-pop sang, der gradvist opbygger til et smukt klimaks og demonstrerer kunstnerens dybe talent og kreative vision. Mere af dette!

puls. anbefaler på det kraftigste!