Vetle og Ida Gratte slipper musikkvideo til låten "Stockholm". Sangen handler om lengselen i et avstandsforhold og gleden ved å se hverandre igjen.

Det skandinaviske samarbeidet havnet på både New Music Friday i Norge og Sverige da den kom ut forrige fredag og var med i Ukens nyheter her på Puls. Nå har låten også fått en musikkvideo som er filmet i både Oslo og Stockholm.

Fra hver sin seng synger Vetle og Ida Gratte om savnet i et avstandsforhold og ønsket om å kjenne varmen fra den andres kropp. I videoen ser vi Vetle og Ida i hver sin ensomme leilighet før de gjenforenes i Stockholm. Vetle forteller at musikkvideoen ikke var helt planlagt.
"Jeg reiste til Stockholm for å ta bilder til coveret og for å filme noe content. Planen var å filme så mye som mulig og om vi fikk nok materiale, skulle vi se om det var nok til en musikkvideo. Vi skjønte tidlig at vi hadde mer enn nok. Hele videoen er filmet over to dager. En dag i Stockholm og en i Oslo"

Videre forteller Vetle at låten har gjort det bedre enn han kunne håpet.

"Jeg hadde aldri trodd at den skulle havne på både NMF Norge og Sverige. Den har 6000 streams på Spotify på en uke. Det er tall jeg ikke er vant til. Det er så gøy at en låt jeg og vennene mine lagde på en hyttetur langt inni skogene i Sverige, ble til et samarbeid med Ida og en musikkvideo filmet i Stockholm."

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.