Makosir

En artist som har bemerket seg de siste årene er Makosir. Med fengende landeplager og en fengslende stemme er dette en som virkelig fortjener all den oppmerksomheten han har fått. Han har satt sitt preg på musikkbransjen, men vi mistenker også at han har utrolig mye mer å gi oss. Derfor er det utrolig spennende å følge Makosir videre på hans reise, spesielt med tanke på hans evne til stadig å overraske og fornye seg.

.puls. anbefaler på det kraftigste!

Lisa Howard

Lisa Howard är en otroligt skicklig artist som, sedan sin debut 2021, har gett oss flera låtar som verkligen träffar de flesta. Hennes underbara röst och medryckande melodier gör det omöjligt att inte låta sig engageras av hennes musik. Albumet "Tacka Motståndarlaget," som släpptes tidigare 2024, är ett tydligt bevis på hennes talang och unika förmåga att skapa magiska musikupplevelser. Det blir spännande att se vilka nya musikaliska vägar hon kommer att utforska i framtiden.

puls. rekommenderar starkt!

Clara Rose

Clara Rose har ikke gitt ut egen musikk siden 2021, men nå er hun endelig tilbake med ny musikk sammen med artisten USSEL. Endelig får vi høre hennes fantastiske røst igjen. Clara har et enormt særpreg som man bare må elske, og vi håper det vil komme mye mer musikk fra henne. Hennes unike stil og evne til å formidle følelser gjennom sang gjør henne til en av de mest spennende artistene på scenen i dag. Det er utrolig gledelig å ha henne tilbake, og forventningene til hennes kommende verk er skyhøye.

puls. anbefaler på det sterkeste! 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.