1 - FRAADS (DK)

FRAADS er en ren fornøjelse at lytte til. De leverer en bemærkelsesværdig kraftfuld lyd, som elegant balancerer mellem det polerede og det rå.

Nogle artister har en attitude, der skinner igennem i hver eneste sang, og FRAADS er uden tvivl blandt dem. Med deres nyeste album, "Mosquito", kan man opleve en legesyghed kombineret med stærke hooks og toplines, der passer perfekt til enhver stemning. Det er en herlig fusion af hyper-pop, indie og ren pop

puls. anbefaler på det sterkeste! 

2 - Lille Venn (NO)

I det musikalske landskapet til Lille Venn er det ingen fremmede. Med en inviterende atmosfære tilbyr hun en midlertidig flukt fra hverdagens trivialiteter inn i et nostalgisk eventyrland, et sted hvor alle som føler seg misforstått eller alene, kan finne en form for tilhørighet.

Til tross for sin relativt korte tid i rampelyset, har Lille Venn allerede rukket å samle en imponerende og voksende fanbase av unge tilhengere. Nå, med ny musikk på trappene, kunngjør hun stolt sin forestående inntreden på noen av landets største sommerfestivaler. For Lille Venn er dette bare begynnelsen på en spennende reise mot stjernestatus.

puls. rekommenderar starkt!

3 - Willuam Stridh (SE)

William Stridh gjorde sig först känd för den svenska allmänheten år 2018 när han tog plats i TV4:s Idol och kämpade sig fram till slutstriden.

William Stridh's musik kan bäst beskrivas som en fusion av pop och singer-songwriter med starka melodier och personliga texter. Hans låtar är ofta präglade av en atmosfärisk och känslomässig laddning, där han lyckas fånga lyssnarnas uppmärksamhet med sin ärlighet och röstens sårbarhet.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

4 - Emil Sommer (DK)

Emil Sommer, tidligere kjent som Baby Nova, har beveget seg innen musikkproduksjon i flere år. Han utforsker et musikalsk univers fylt med glede og kontraster, som speiler livets mange opp- og nedturer.

Gjennom sine produksjoner tar Emil lytterne med på en følelsesmessig reise, hvor han utforsker temaer som kjærlighet, tap, håp og selvransakelse. Hans musikk er en blanding av lyse melodier og dype tekster, hvor han evner å formidle komplekse følelser på en ærlig og gripende måte.

puls. anbefaler på det sterkeste!

5 - Eirik Lyng (NO)

Eirik Lyng er en artist som har vært kjent for mange en stund. Fra 2019 til 2021 leverte han låter jevnlig, men så var det en liten pause.

Nå er den nye og fornyede Eirik Lyng tilbake. Han har beholdt det karakteristiske nordnorske soundet, men det virker som om han virkelig har funnet sin egen stil - en mer leken, livlig og kreativ lyd. Med de siste utgivelsene, "Rommet ditt" og "Danser Aleina", er det definitivt noe svært spennende på gang

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.