1 - Willy Nhonzi(NO)

Willy Nhonzi, den talentfulle artisten fra Oslo, har i løpet av de siste årene gledet lyttere med en rekke låter, hvorav den mest strømmede er "LEVE", en samproduksjon med hans bror Mugisho.

Den 22. mars overrasket han fansen med utgivelsen av "Memento Mori", som avdekker en ny side av Willy som artist. Og fredag den 26. april, delte han freestylen "TTT" (Ti Tusen Timer) på sosiale medier – en freestyle som bevitner Willys dedikasjon og seriøsitet. Det er virkelig spennende å følge med på hva mer den talentfulle Oslo-artisten har på lur.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

2 - Nadja Evelina (SE)

För några veckor sedan framhävde vi Nadja Evelina i vår genomgång av veckans låtar. Det här är verkligen en artist som förtjänar uppmärksamhet.

Nadjas förtrollande röst och vackra melodier har en unik förmåga att fånga lyssnarna och dra in dem i hennes värld. Det finns något magiskt med hennes sätt att skriva och sjunga på, och varje av hennes låtar bär med sig sin egen särprägel. Det är definitivt värt att följa med på vad hon har att erbjuda.

puls. rekommenderar starkt!

3 -  Annika (DK)

Selvom Annika indtil videre kun har udgivet én sang, ønsker vi stadig at give dig et lille heads-up om, at dette er en kunstner, vi absolutt anbefaler, at du følger med på.

Med singlen "Knuse Hjerter" fik vi smagsprøver på hendes kraftfulde stemme og unikke kunstneriske stil, og vi glæder os virkelig til at høre mere fra hende. Det er utroligt inspirerende at se det høje niveau blandt nye kunstnere for tiden, og Annika er helt sikkert med til at sætte standarden.

puls. anbefaler på det sterkeste!

4 -  Fig Tape(NO)

Fig Tape gjorde sin debut med singelen "Veins" i april 2021, og siden den gang har han kontinuerlig levert låt etter låt

April ser ut til å være en gunstig måned for Fig Tape, da han også ble kåret til månedens urørt for april 2024. Han er kjent for sitt unike lydbilde, som smelter sammen det organiske med det elektriske og lekne. Med et enormt potensial er det virkelig spennende å følge med på hvor langt han vil nå.

puls. anbefaler på det sterkeste!


5 - Frida Lif (SE)

Sverige har länge varit känt för att frambringa nya artister och låtskrivare. En av de senaste tillskotten är Frida Lif.

Sedan hennes första utgivning tidigare i år har vi noggrant följt hennes musik, och det råder ingen tvekan om att detta är något vi kommer att fortsätta med. Det är alltid spännande att följa med talanger som hittar sin egen stil och lyckas med den.

puls. rekommenderar starkt!


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.