1 - Hjalmer (DK)

Den danske musikscene har virkelig ramt jackpot med denne fyr. Hjalmer tager dig med på en følelsesmæssig rejse med hans sange.

Uanset om du er i humør til at græde over kærlighedssorg eller danse som om ingen ser på, har han noget for enhver smag. "Hvis Du Vil" er et perfekt eksempel på hans talent for at kombinere dybt personlige tekster med fængende melodier.

puls. anbefaler på det kraftigste!


2 - ELMA (SE)

Med låtar som "Out of Feelings" har hon bevisat sig som en kraft att räkna med inom genren. Hennes röst är som en varm omfamning som omsluter lyssnarna, och hennes texter träffar dig rakt i hjärtat med sin ärlighet och sårbarhet.

"Out of Feelings" är precis den typ av låt du vill höra när du behöver fördjupa dig i dina egna känslor och reflektera över livets många nyanser. Med en unik blandning av själ och styrka har ELMA fångat uppmärksamheten hos en ständigt växande publik och har definitivt en lysande framtid inom musikens värld.

puls. rekommenderar starkt!

3 - MALVIN (NO)

En ung og håpefull stemme i en verden hvor alt virker større enn det egentlig er. MALVIN er et prosjekt ledet av sangeren og gitaristen Joakim Vikanes.

Har virkelig fanget essensen av opp- og nedturene ved å være ung og utforske livets mange veier. Gjennom hans musikk får lytterne en følelse av å være på en reise gjennom følelsenes landskap, hvor hver tone og hvert ord er som et vindu inn i sjelen hans. Med røtter som strekker seg fra den værbitte kysten av Norge, er MALVINs musikk et speilbilde av både det røffe og det vakre ved naturen og menneskene som bor der. Hans tekster reflekterer ofte over livets utfordringer og gleder på en måte som er både ærlig og gripende.

puls. anbefaler på det sterkeste!


4 - Tobias Arbo (SE)

Upptäck den unika ljudet av svenska Tobias Arbo, en talangfull låtskrivare och multi-instrumentalist som har fångat uppmärksamheten hos lyssnare över hela världen.

Ett år efter sin första EP tar Arbo oss med på en ny musikalisk resa med singeln "Recover". Inspirerad av artister som Sufjan Stevens och José González blandar Arbo folk-element med moderna poptraditioner. Hans röst svävar över melodiska ackord och minimalistisk perkussion, och skapar en atmosfär som är både tröstande och reflekterande.

puls. rekommenderar starkt!

5 - SAKSA (NO)

Trå inn i den musikalske verden til SAKSA, den norske kvinnelige rapperen som har fanget ørene til lyttere over hele landet. 

Med en unik stil og energi som minner om den legendariske Cezinando, bringer SAKSA friskhet til den norske rap-scenen.
Hennes nyeste låter er en blanding av dristige tekster og pulserende beats som fanger øyeblikket og setter tonen for fremtiden. SAKSAs stemme er som en kraftig bølge av lyd som tar deg med på en reise gjennom hennes tanker og følelser.

puls. anbefaler på det sterkeste!