1 - MAGLY (DK)

Er du på udkig efter frisk musik, der bare rammer dig med smukke toner og rørende tekster? Så behøver du ikke lede længere end den talentfulde danske kunstner MAGLY. Den kvinde kan synge med ægte følelse og en stemme, der virkelig skiller sig ud.

MAGLYs musik tager dig med på en emotionel rejse gennem pop, elektronik og indie-vibes. Tjek hendes sange som "I don't feel fine" og "Convenience" – de maler virkelig et stemningsfuldt lydbillede, der går lige til hjertet.

Tag dig tid til at tjekke MAGLY ud på Spotify, og lad dig fortrylle af hendes magiske musik. Hver sang, hun udgiver, viser, hvorfor hun er værd at have på radaren. Gå ikke glip af chancen for at opdage MAGLYs fantastiske musik – det bliver en oplevelse, du ikke fortryder.

puls. anbefaler på det sterkeste!    

2 - Hilda Lindstedt (SE)

Ta en paus från det vanliga och upptäck den unika ljudet från svenska Hilda Lindstedt. Med hennes fantastiska röst och fångande melodier för hon något helt fräscht till musikscenen.

Hilda Lindstedts senaste album "Commitment Issues" är som en konstnärlig skapelse som fångar själen av hennes musikaliska talang. Med fängslande pop-rytmer och personliga texter tar detta album med dig på en emotionell resa du sent kommer att glömma.

Utforska Hilda Lindstedts musik på Spotify och låt dig förföras av hennes unika ljudlandskap. Hon visar verkligen upp sitt musikaliska hantverk och förmågan att nå lyssnare på en personlig nivå.

puls. anbefaler på det sterkeste!    

3 - Dranoel (NO)

Gjør deg klar for å bli bergtatt av den unike musikken til norske Dranoel. Med den spesielle stemmen og kreative melodiene hans har han raskt blitt en stjerne i den norske musikkverdenen.

Dranoels ferske låt "Alene", i samarbeid med June, er virkelig en perle som bør være på alles spillelister. Den fengende kombinasjonen av Dranoels sterke stemme og Junes magiske nærvær skaper en stemning som tar deg med på en følelsesmessig reise.

Sjekk ut Dranoel og la deg forføre av den allsidige musikken hans. Evnen hans til å formidle følelser gjennom sangtekster og melodi vil garantert treffe deg rett i hjertet.

puls. anbefaler på det sterkeste!    

4 - Lea Eyðbjørg (DK)

Hendes musik tager lytterne med på en følelsesmæssig rejse fyldt med dybde og skønhed, hvor stemningen og følelserne strømmer frit.

Lea Eyðbjørgs stemme er som en forfriskende brise, der fylder sindet med fred og inspiration. Hendes unikke evne til at formidle ægthed og sårbarhed gennem sine sange er en sand perle i musikverdenen.

Gennem hendes musik formår Lea Eyðbjørg at skabe et univers, hvor lytterne kan finde trøst, glæde og refleksion. Hendes melodier strækker sig fra energifyldte popnumre til dybtfølte ballader, og hendes ærlige tekster taler direkte til sjælen. Med Lea Eyðbjørgs musik får du ikke blot en lytteoplevelse, men en rejse gennem følelser og erindringer, der vil efterlade et varigt aftryk i dit hjerte.

puls. anbefaler på det sterkeste!    

5 - EJLIS (NO)

La tankene vandre og drømmene flyte fritt med den unike musikken til norske EJLIS. Kunstnerisk uttrykk som utfordrer det vanlige og utforsker nye lydlandskap, tar EJLIS lytterne med på en reise gjennom det ukjente.

EJLIS' musikk er som et fargesprakende lydbilde, der hvert spor åpner dører til følelsesmessige verdener du kanskje ikke har utforsket før. Fra subtile elektroniske beats til drømmende vokallandskap skaper EJLIS en atmosfære som inviterer til refleksjon og ettertanke.

Med et kunstnerisk uttrykk som dykker dypt inn i følelser og personlige erfaringer, gjenspeiles EJLIS' kreative prosesser og tekstlige innhold. Gjennom å utforske temaer som identitet, lengsel, og foranderlighet, inviterer EJLIS lytterne til å utforske sine egne indre landskap og finne resonans i musikken hennes.

puls. anbefaler på det sterkeste!    

PS!

Hør all musikken i vår spilleliste: